09 de març, 2020

FINALMENT NO anirem al Museu de les Matemàtiques

Hem hagut d'anul·lar aquest sortida
  • Visitarem el museu. Amb l’acompanyament d’un educador/a l’alumnat podrà descobrir i treballar conceptes matemàtics, nous o coneguts, mitjançant l’observació i la manipulació. Podran afrontar diferents reptes que els permetran fer matemàtiques sense ni adonar-se. El nostre lema: “Prohibit no tocar”
  • Farem una Ginkana: Els equips hauran de resoldre diversos reptes, que es trobaran en l’entorn del parc. Comptaran amb l’ajuda d’un mapa que els indicarà on buscar cada resposta. Els participants treballaran continguts matemàtics adequats al seu nivell educatiu, com la identificació de formes geomètriques en l’entorn, la interpretació de cartells, l’aproximació de mesures, el càlcul de dates, l’orientació en l’espai o l’ús del llenguatge matemàtic de forma precisa.
  • Construirem cúpules de Leonardo da Vinci. En aquest taller, de forma cooperativa, el grup podrà aixecar i experimentar aquestes espectaculars estructures de més de 4 m de diàmetre, que utilitzen un sol model de peça. Al encaixar-les entre elles, seguint patrons geomètrics, les peces es sostenen mútuament. Es construirà una o més cúpules de Leonardo amb diferents patrons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari